Dyreliv og Fauna

Der er en stor bestand af rensdyr og moskusokser omkring Kangerlussuaq, og hvis man er heldig får man set begge dyrearter når man bevæger sig rundt i naturen. Der er arktiske harer, polarræve og et rigt fugleliv, så det gælder om at holde øjnene åbne, og eventuelt medbringe en kikkert.

I fjorden er masser af fisk, og i elvene trækker ørreder op for at gyde hver sommer. Flere områder er fredet, og for at sikre de fremtidige bestande er der meget klare regler. Derfor må folk med interesse for jagt og fiskeri først forhøre sig om mulighederne hos de lokale turoperatører.

Det rige dyreliv er et resultat af en meget frodig natur i hele området. Forskellige græsarter, lav,  buske og blomster er med til at gøre det muligt, at have et rigt dyreliv her lige syd for polarcirklen. Her finder man også flere forskellige Grønlandske orkideer, hvilket nok vil overraske mange.

Book et værelse på Hotel Kangerlussuaq

Du kan booke et værelse online på vores hotel, og har du særlige behov, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon (+299) 84 11 80 eller sende os en mail på kangbook@mit.gl.