Konferencer

Skal du holde et møde eller arrangere en konference på et hotel i Grønland? Så står vi klar til at byde dig hjerteligt velkommen på Hotel Kangerlussuaq.

Da vores hotel er placeret i umiddelbar forlængelse af lufthavnen i Kangerlussuaq, er det nemt at komme til vores hotel – både for udenlandske og grønlandske deltagere. Vores hotel kan byde på konferencefaciliteter med veludstyrede mødelokaler. Booker du en konferencepakke på Hotel Kangerlussuaq, kan vi tilbyde dig fuld forplejning og en skræddersyet løsning, der matcher netop det arrangement, du står for at planlægge.

Lige meget om du står for et mindre arrangement med få deltagere, eller der er tale om en større konference med op til 60 deltagere, kan Hotel Kangerlussuaq danne de perfekte rammer midt i den smukke grønlandske natur.

Konference2-1000x650

En skræddersyet konferencepakke til dig

Når du booker en konferencepakke her på Hotel Kangerlussuaq, hjælper vi dig med at få skabt præcis det arrangement, du har i tankerne. Vi sætter en ære i at tilbyde dig en god service, uanset om du booker et mødelokale til kun fire personer, eller du skal bruge vores store mødelokale, der kan rumme op til 60 personer.

Vi kredser om alle arrangementer her på hotellet, og vi kan tilbyde fuld forplejning til dig og dine gæster. Vores faciliteter dækker over både mindre og større mødelokaler, og sammen med dig får vi sammensat en skræddersyet konferencepakke, der matcher dine planer.

Hotel Kangerlussuaq er det perfekte sted at afholde dit næste arrangement – og vi hjælper dig gerne med at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi forkæler dine gæster med gourmetmad

Vi vil på alle måde kredse om dine gæster og det møde eller den konference, som du skal afholde her hos os. Også når det kommer til forplejning og mad. På Hotel Kangerlussuaq har vi to spisesteder, og hvad enten du gerne vil bestille gourmetmad eller en frisk sandwich til dit arrangement, kan vores kokke trylle det frem i køkkenet. Vores køkken er kendt for en høj kvalitet, ligesom vi er fleksible over for specielle ønsker eller individuelle behov.

Vores køkken byder på et væld af lækre retter, der er tilberedt med grønlandske råvarer, hvis du gerne vil introducere dine deltagere for det grønlandske køkken. Men du kan også bestille salater, burgere, sandwiches og mange andre former for mad.

Vil du gerne byde dine deltagere på en uformel snak over et glas vin hen på aftenen, er I også mere end velkomne til at besøge vores hotelbar. Her kan I bestille alverdens former for drikkevarer og lidt sødt til ganen.

30120499412_fd9030bc6e_o

Overvejer du at arrangere et møde eller en konference på Hotel Kangerlussuaq?

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du overvejer at gøre brug af vores konferencefaciliteter. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon (+299) 84 11 80 eller ved at skrive til os på  kangbook@mit.gl. Vi glæder os til at samarbejde med dig om et vellykket arrangement på Hotel Kangerlussuaq i Grønland.