Hotel midt i den smukke grønlandske natur

Ved indfaldsporten til Grønland og i køreafstand til indlandsisen finder du vores hyggelige og charmerende hotel.

Værelser & Suites

På Hotel Kangerlussuaq kan du både bestille en flere retters gourmetmiddag i vores restaurant, eller du kan bede om at få serveret en mere hurtig, enkel og velsmagende ret i vores cafeteria. Og er du tørstig eller kaffetrængende, kan du besøge vores Grønne Bar nær receptionen.

Oplevelser i Kangerlussuq

L1110360-min

Få en god start på din rejse til Grønland

Skal du bo på hotel i Grønland, er Hotel Kangerlussuaq et oplagt valg. Når du lander i Kangerlussuaq Lufthavn, er du stort set allerede på hotellet via ankomsthallen. Her kan du trække vejret efter den lange rejse og nyde den imponerende grønlandske natur.

På vores hotel finder du alt det, som du har brug for, for at få en god start på din rejse. Du kan spise i en af vores to restauranter, eller du kan nyde en drink eller en lun cafe latte i vores grønne bar. Har du mest af alt lyst til at blive på hotellet og slappe af, har du stadig naturen på tæt hold med udsigt fra alle værelser mod fjeldene, der ligger rundt om hotellet.

Veludstyrede værelser med udsigt til den grønlandske natur

Uanset om du kommer som forretningsrejsende eller som turist sammen med din familie, har vi det perfekte værelse til dig. Du vælger selv, hvilken type værelse du vil bo på. Vi tilbyder alt fra små romantiske queensize-værelser, dobbelt eller familieværelser og sågar både junior- og luksussuiter.

Under dit ophold hos os vil vi gøre vores til, at du får en god oplevelse, og at du vil lade alle dine fremtidige rejser til Grønland starte hos os.

K6LS-1024x683

Book et værelse på Hotel Kangerlussuaq

Du kan booke et værelse online på vores hotel, og har du særlige behov, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon (+299) 84 11 80 eller sende os en mail på kangbook@mit.gl.