Hotel | F & B
15362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15362,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

F & B

Services

Hotel Kangerlussuaq tilbyder en række forskellige service til vores gæster. Om du er til Grønlandske råvarer tilberedt med omhu og omtanke eller til en hurtig burger i hotellets cafeteria, stiller vi os gerne til rådighed. Og vil du slutte aftenen med en drink i vores hotelbar, så holder vi åben alle ugens dage.

Restaurant

Er du til en intim middag, tilberedt af nogle af Grønlands dygtigste kokke, serveret professionel og elegant, så book et bord i vores restaurant.

Vores filosofi er at servere friskt tilberedte retter, så vi har begrænset vores udvalg for at kunne optimere kvaliteten. Se den aktuelle, sæsonbetonede menu herunder. Men vær opmærksom på, at vi skifter vores retter ofte for at kunne tilgodese friske råvarer.

Hvis du vil se, hvad vi kan tilbyde til at komplimentere maden, så finder du vores vinkort herunder.

Cafeteria

I vores cafeteria serverer vi gedigen mad tilberedt fra bunden. Få en moskusburger eller en nudelsuppe med hval til en pris, hvor alle kan være med. Vi serverer hurtige enkle retter.

Grønne Bar

Grønne Bar er beliggende ved hotellets reception. Skulle du have lyst til en cafe latte om eftermiddagen, en gin og tonic før middagen eller en cognac før sengetid, er det stedet at gå hen.